Szolgáltatások

- Multikormány beépítés
A multikormány beépítése után vezérelheti gyári hi-fi berendezését, telefonját a kormánykerékről. Diesel és az automata váltós benzines, valamint a 2001 utáni benzines kéziváltós motoroknál a tempomat is egyszerűen megoldható.

- Kormány bőrözés, váltógomb
Tervezze meg saját kormányát: Kívánság szerinti összeállításban, színben, varrási stílusban választhatja ki kormánya kinézetét.

- Multimédia beépítés
Sok autóban még kazettás magnót, cd lejátszót épít be a gyár. Ezek a berendezések mára elavultak. Megfelelő kiegészítő egységek felhasználásával, beépítésével helyettesíteni tudjuk a fenti eszközöket, illetve alkalmassá tudjuk tenni MP3-IPONE-IPOD-AUX lejátszásra. 2002/6 hó után készült BMW fejegységek (nem az autó gyártási ideje, hanem a beépített fejegység gyártási ideje a mérvadó!) doboz nélkül is alkalmassá tehető AUX kezelésre.

- Tolató kamera beépítés
Meglévő navigáció esetén a képernyőn látható a kamera képe.

- Komplett navigáció beépítés
Gyári navigáció beépítése, kívánság szerinti kiszerelésben.

- Utángyártott navigáció beépítés
ALL in ONE - mindent egyben készülékek: a csodálatos kínai és taiwani mérnökök belezsúfolták az összes általuk hasznosnak vélt szolgáltatást egy dobozba. A készülék az alábbi funkciókat teljesíti: érintőképernyős kijelző, navigáció, rádió, cd lejátszás, dvd lejátszás, virtuális cdtár, ipod kezelés, kihangosító, lejátszás bluetooth-on keresztül, tolató kamera kezelés. Természetesen illik a gyári helyre, de szinte minden szolgáltatása hagy némi kívánni valót maga után.

- Chiptuning - fogyasztás csökkentő
Speedpower tuningdobozok felhasználásával
Küberl tuningboxok: http://www.chiptuning.cc/

- BMW "angeleye" Hi-Power ledek beszerelése forgalmazása

- Teljes bőrbelső felújítás, csere

- GŐZ tisztítás A STEAMJET-TEL
Általában használt autó vásárlása esetén szoktuk alkalmazni, a tetőkárpittól a szőnyegig újjá varázsolja az autót. Komplett autótisztításnál a munkafolyamat 4-6 óra, szennyezettségtől függően.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ViBZyzFOKk0

- Bmw menük magyarosítása

Nyitvatartás:


Hétköznap: 09:00 - 17:00 óráig

Hétvégén: Zárva

1112 Budapest, XI.kerület
Repülő téri út 2.
Telefon: +36 20 9292929
FAX: +36 70 3300555
E-mail:info@stdms.hu